Klä dig rätt för båtturen

Om du har en båt eller känner någon som har båt och planerar att ta en tur inom en snar framtid är det bra om du är väl förberedd vad gäller din klädsel. Men oavsett om du har åkt mycket båt förut eller inte så kan det vara svårt att veta hur du ska klä dig. I det här inlägget får du därför några tips på hur du kan klä dig inför båtturen.

Viktigt att hålla värmen

Även om det är en varm sommardag kan det blåsa och bli ganska kallt till sjöss. Därför kan det vara praktiskt att ha med sig en kofta. Du kan hitta många olika koftor på nätet i olika längder, material, modeller och färger. Det finns även många olika storlekar att välja bland. Koftan gör sig snygg till toppar såväl som t-shirts och klänningar. Därför är en kofta alltid bra att ha med sig när du ska ut med båten. Om det regnar behöver du ha en tålig jacka för att du ska kunna hålla värmen. Ett annat knep för att hålla värmen på båten är att ha på sig skor som står emot väta och håller fötterna varma. Tänk på att skorna ska vara smidiga att röra sig i eftersom risken annars finns att du snubblar och gör dig illa.

Flexibla kläder

Ett annat tips är att du ska ha på dig byxor som är tillverkade av ett flexibelt och stretchigt material. På så sätt kan du röra dig fritt på båten och njuta av turen.