Lyxbåtar i from av yachter

Att skaffa lyxbåtar innebär större modeller av båtar som yachter med flera rum, lyxiga inredningar och med många bekväma funktioner. Ska man skaffa sig en yacht, från man räkna med flertalet miljoner kronor och priset kan variera från runt 3 miljoner för en liten och ända upp till 75 miljoner eller mer för en riktigt stor.

Starta uthyrning av Yacht och ta smarta företagslån

Att hyra en större båt kan vara en fantastisk upplevelse och då finns det smarta tips när man hyr en yacht till festen eller semestern. Man kan även starta eget genom att köpa in en yacht som man sedan hyr ut till privatpersoner eller företag. Det finns en del att tänka på vad det gäller kostnader att äga en båt och har man en yacht eller fler, blir kostnaden betydligt mer. Att köpa en yacht, innebär en stor inköpskostnad och då kan det definitivt vara smart med ett företagslån till ett företag med uthyrning av yachter. Då kan man ta hjälp av https://krea.se/ som kan ge en mycket fördelaktiga branschlösningar i form av företagsfinansiering på större miljonbelopp. Man kan även med fördel få hjälp med att sälja företagsfakturor så att man istället får pengar. Till en början kan det vara smart att köpa in en yacht och när uthyrningen rullar igång ordentligt, har man råd att köpa in fler båtar.

Att tänka på vid köp av yachter

När man har finansierat sin yacht med ett smart företagslån, finns det en del att tänka på innan man använder båten i drift. Om man har byggt upp en bra marknadsföring för ett eget företag som hyr ut en eller fler yachter, kan man också räkna med riktigt bra intäkter för en uthyrning. Hur mycket man ska ta för att hyra ut en yacht beror på storleken, prestandan och antal hytter, men en stor yacht på 25 meter, kan ge intäkter på runt 300 000 kronor för uthyrning en vecka. Det är viktigt att också se till så att man har en gedigen och trygg båtförsäkring. Det finns många bra och smarta tips hur man väljer rätt bolag för båtförsäkringen så att man har en trygghet om något inträffar. En annan viktig faktor är att man har rätt förvaring för båtarna och det kan vara till exempel ett större båtgarage som man hyr. Yachter går att köpa både begagnat från privatpersoner, eller i nyproduktion hos många båttillverkare. Många båthandlare kan också hjälpa till att köpa in yachter från utlandet om så önskas. Ett smart tips är att gå på båtmässor om man är osäker på vilken eller vilka modeller man vill ha, samt vilken prestanda och utföranden man vill ha. Större yachter har ofta fler hytter med tillhörande kök, badrum med dusch och många kan vara utrustade med balkong för att man ska kunna njuta av havsutsikten.